Site pictogram Tilburgers.nl

Roze Maandag start dit jaar al in de trein

Roze Maandag Express vertrekt 19 juli om 10.51 uur vanuit Den Haag naar Tilburg.

Dit jaar start het feest van Roze Maandag (19 juli) al in de trein. Op station Den Haag Centraal hoort de NS Roze Maandag Express om 10.51 uur het vertreksein klinken. Met bijzondere gasten, waaronder de twaalf finalisten van de Mr Gay verkiezing 2010, aan boord kunnen reizigers in die trein met hun vervoerbewijs gratis meespelen in een ludieke roze bingo. Na aankomst op station Tilburg gaat het feest door op het podium voor het station en in de unieke muzikale karavaan die de kleurrijke bezoekers van het station naar de officiële opening in de Amstel Bierhal brengt.

Finalisten Mr Gay verkiezing 2010

Dit jaar wordt voor de vierde keer de Mr Gay Netherlands-verkiezing georganiseerd. Op www.mrgay.nl kan gestemd worden op de twaalf finalisten. Tijdens een spannende finale op het Rembrandtplein zal tijdens de Gay Pride op 6 augustus de winnaar bekend worden gemaakt. Arie Boomsma is juryvoorzitter van de verkiezing. Deze twaalf finalisten zullen tijdens Roze Maandag zowel de bingo in de Roze Maandag Express begeleiden als zich presenteren op het podium vóór station Tilburg.

Extra nachttreinen tijdens Roze Maandag
De gemeente Tilburg heeft extra nachttreinen besteld bij NS. Hierdoor kunnen bezoekers aan Roze Maandag met hun kaartje voor 19 juli nog de laatste nachttrein nemen in de ochtend van 20 juli. De laatste trein vanuit Tilburg vertrekt om 2.45 uur richting Breda, Rotterdam en Utrecht. Ook deze Nachttreinen sluiten aan op het Nachtnet in de Randstad.
Mobiele versie afsluiten