Site pictogram Tilburgers.nl

Safaripark Beekse Bergen met record: 1 miljoen bezoekers in 2018

Ranger Jannah en parkmascotte Djambo van Beekse Bergen verrassen de miljoenste bezoeker, de 11-jarige Flore, op het vernieuwde entreeplein.

Safaripark Beekse Bergen heeft vrijdagochtend 2 november 2018 haar miljoenste bezoeker mogen ontvangen. In de vijftig jaar dat het nu park open is, zijn er in een jaar nog nooit zoveel gasten geweest die het park bezocht hebben.

Dit hoge aantal is onder andere te danken aan de investeringen die afgelopen jaar op het Safaripark zijn gedaan en de uitbreiding van Beekse Bergen met het Safari Resort.

Divisiedirecteur Leen Lips: “We zijn ontzettend trots op dit record. Door de forse investeringen die we op het Safaripark hebben gedaan, zien we enorme stijgingen in bezoekersaantallen. We hebben onder andere deze zomer ‘Edge of Africa’ geopend, een doorloopgebied waar onze bezoekers vrij tussen pinguïns en ringstaartmaki’s kunnen rondlopen.”

In maart 2018 is de Giraf Finn geboren

“Daarnaast hebben we het entreeplein en gorilla-eiland compleet vernieuwd. Ook door de toevoeging van het nieuwe Safari Resort, waar gasten kunnen overnachten tussen Afrikaanse dieren, hebben we Beekse Bergen als vakantiebestemming naar een hoger niveau getild.”

Beekse Bergen bestaat dit jaar 50 jaar en dit jubileum heeft het park uitgebreid gevierd met haar bezoekers. “Dit succesvolle jaar is een mooie basis om de komende 50 jaar op voort te bouwen.”  aldus Leen Lips.

Mobiele versie afsluiten