Site pictogram Tilburgers.nl

Sandra Franken van GroenLinks-website verwijderd

sandra franken
Sandra Franken gaat alleen verder

Vandaag, Tweede paasdag, zou er een verklaring worden uitgebracht door GroenLinks en raadslid Sandra Franken gezamenlijk. De aanleiding is, dat het al langer tussen Sandra enerzijds en de fractie anderzijds niet botert.

Hoewel de verklaring op dit moment nog op zich laat wachten, is Sandra Franken van de GroenLinks website verwijderd. Zo komt zij niet meer voor in het rijtje lokale GroenLinks politici en ook is in de webtekst over de afdeling het aantal raadsleden inmiddels veranderd van vier in drie.

De conclusie kan er dan maar één zijn: Sandra Franken gaat door als éénpersoonsfractie en GroenLinks moet het met een zetel minder doen.

UPDATE – 21.22 uur

Verklaring van het bestuur van GroenLinks Tilburg

De afgelopen dagen is mede op verzoek van de leden van GroenLinks Tilburg onderzocht of er nog een basis is voor samenwerking tussen raadslid Sandra Franken en de overige fractieleden.

We hebben met elkaar geconstateerd dat dit niet het geval is.

Sandra Franken gaat als zelfstandig raadslid verder. Zij neemt afscheid van de partij, zegt haar lidmaatschap op, maar daarmee niet haar idealen.

Op inhoud blijft goede samenwerking tussen de fractie van GroenLinks en de fractie van Sandra Franken dan ook zeker mogelijk.

Bestuur GroenLinks Tilburg

25 april 2011

Mobiele versie afsluiten