Site pictogram Tilburgers.nl

September Maanscout Linda van den Hout

MaanScout Linda van den Hout - Foto: Rene Swinkels

Tilburgs Nachtburgemeester Zeus Hoenderop heeft elke maand, van volle maan tot volle maan, een vrouw aan zijn zijde, een zogenaamde MaanScout. De september MaanScout van de nachtburgemeester van Tilburg is Linda van den Hout. Zij ondersteunt Hoenderop van 24 september tot en met 22 oktober op haar eigen wijze. Komende vrijdag neemt ze om 20.00 uur bij volle maan het stokje over van augustus MaanScout Irma Lamers. Dat gebeurt bij Kunstpodium T, Noordstraat 105 in Tilburg.

Linda is in het dagelijks leven onder andere werkzaam voor de school voor Kunst, Cultuur en Media van het ROC Tilburg en de Fontys Academy for Creative Industries. Daar geeft ze lessen in concepting en creatief denken, heeft ze samen met studenten een impresariaat voor theater, techniek en evenementenorganisatie en coördineert ze de opleiding entertainment i.s.m. Centerparcs.

Het thema van de september MaanScout is FLOW, stroming, en is geïnspireerd op onderzoek van haar broer Jef. Flow als mentale toestand waarin je door volledige betrokkenheid bij een activiteit in een positieve energiestroom komt en de activiteit als vanzelfsprekend en zonder tijdsbesef ervaart. Iets wat ze ook regelmatig zelf aan den lijve ondervindt en wat ze vaak ziet bij creatieve jongeren waarmee ze werkt.

Daarnaast kent ze in haar omgeving een hoop mensen en organisaties die flow teweeg brengen en de verschillende betekenissen van het woord flow verbeelden. Ze heeft hen uitgenodigd dit gedurende deze maan te laten zien. Iedereen is van harte welkom bij onderstaande activiteiten:

Mobiele versie afsluiten