Site pictogram Tilburgers.nl

Sluit je aan bij sportevenement de Karavaan!

de karavaan brabantDe Karavaan is een nieuw Brabants sportevenement en maakt via crowdfunding voorzieningen voor alle sportclubs mogelijk. Iedereen kan meedoen; leden en niet leden, jong en oud, validen en mindervaliden!

Een nieuw scorebord, nieuwe ballen of netten. Of werken aan toegankelijkheid voor minder valide clubgenoten: het zijn allemaal dingen die extra geld kosten. Geld dat een amateur sportvereniging vaak niet heeft.

Onder het motto ‘Heel Brabant Sport’ nodigen Brabantse topsporters iedereen uit om mee te doen. Om geld inzamelen voor een zelfgekozen clubproject door op de finaledag 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) samen met verschillende topsporters één van de zeven sportieve uitdagingen aan te gaan en zich hiervoor te laten sponsoren.

Op deze spectaculaire dag worden op zes plekken in heel Brabant de uitdagingen uitgevoerd. Een wielerpeloton verbindt de locaties met elkaar. Aan het eind van deze dag wordt tijdens een feestelijke finale, die live wordt uitgezonden door Omroep Brabant, bekendgemaakt hoeveel projecten er bij de verschillende sportverenigingen gerealiseerd zijn.

de karavaan route

Wil je ook deel uitmaken van De Karavaan? Meedoen kan op verschillende manieren:

  1. Als clublid door deelnemers te werven voor ons clubproject en/of door zelf deel te nemen;
  2. Als deelnemer door een clubproject te ondersteunen en een uitdaging aan te gaan en hiervoor geld op te halen;
  3. Als donateur door een (club)deelnemer die zich voor een clubproject inzet te sponsoren;

Meer informatie over De Karavaan:
Website: www.brabant.nl/dekaravaan
Facebook: deKaravaanBrabant
Twitter: KaravaanBrabant

 

Mobiele versie afsluiten