vrijdag 19 juli 2024

4 gedachten over “Sluiting Pollepel uitgesteld, Gerrit Poels: “Ik ben er nog niet gerust op”

  1. http://bis.tilburg.nl/upload/notas/2015/03%20Bijlage%20bij%20de%20beantwoording%20raadsvragen%20Overzicht%20alternatieve%20eetlocaties.pdf#search=

    Alternatieven…. #enfin

    We beginnen de eerste donderdagochtend met een ontbijtje op de Wassenaerlaan 38; en eindigen de derde donderdagavond bij De Verdieping, St. Annastraat.

    Warning: Een secretaresse is geen luxe om bij te houden wanneer je allemaal waar gereserveerd moet hebben. Voor de minder mobiele medeburger is een Scootmobiel ook geen overbodige luxe. 😉

  2. Laten we het maar als een cadeautje beschouwen van wethouder Erik de Ridder en heel gauw aan de slag gaan om een burgerinitiatief op te starten zodat de pollepel een echte duurzame doorstart kan maken zonder een geldslurpend instituut als La Poubelle.

  3. Heb het gevolgd , Hans Smolders hadden ze het liefst helemaal niet aan het woord gelaten , maar daar konden ze niet onderuit , ze dachten een kansje te hebben , toen de voorzitter hem geen voorbeelden wou laten noemen, maar Hans kennende liet hij zich ook nu niet van de bak bijten.Heel het verhaal van de Pollepel stinkt naar MIJN mening kan er naast zitten , maar ik zat zo maar eens te denken,de pollepel op offeren voor een ander doel , Wat te denken als hij sluiten en ze breken het af, het voormalige Mari gorettie huis.wat schuiven met de kinder boederij of ook maar weg , wat krijgen we dan een grote parkeer plaats voor de Nieuwe Moskee, en goed en zeker verkoopbaar, ja het zijn zo maar wat gedachten .

  4. Een wethouder die blij is dat er meer tijd is gekomen voor het bestaansrecht van de Pollepel. Deze tijdsruimte hebben de demonstranten toch weten af te dwingen. Ergerlijk is het zonder meer dat dit soort afwegingen zijn gebaseerd op cijfers uit 2012/2013 en nog niet de moeite is genomen de actuele stand van zaken te achterhalen. Goed dat er insprekers zijn. Ook de raadsleden dienen zich te schamen om op deze manier weer op het spoor gezet te moeten worden. Volgens de wethouder is de maatregel een uitvloeisel van het herziene (lees:bezuinigde) armoede beleid van de vorige coalitie. Daarmee geeft hij de indruk dat in Tilburg de wereld stilstaat en er geen oplopende armoede cijfers zijn. Volgens de beschikbare cijfers had ook deze coalitie zelf kunnen constateren dat de maatregel tegendraads was. Maar door gemis aan empathie en de vlucht in technocratie wordt de realiteit buitengesloten. De verzuchting van Gerrit Poels is dan ook volledig terecht en met hem kunnen we er nog niet gerust op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *