Site pictogram Tilburgers.nl

SP start inzamelingsactie voor Tilburgse Voedselbank

voedselbank2De SP start een inzamelingsactie voor de Voedselbank in Tilburg en vraagt alle Tilburgers om mee te helpen, door de komende weken houdbaar voedsel te verzamelen om de voedselpakketten van de Voedselbank de komende tijd compleet te kunnen maken.

De SP is dit jaar aanwezig tijdens de Winter in Zuid op zondag 14 december. Winter in Zuid is het jaarlijkse kerst-evenement op de Korvelseweg. Bij de kraam van de SP kunnen bijdragen voor de voedselpakketten van de Voedselbank afgegeven worden. Wie deze dag niet in de gelegenheid is, kan ook op 17 december tussen 18.30 en 20.30 spullen afleveren op de het partijkantoor van de SP aan de Piushaven. De SP brengt op 19 december de levensmiddelen naar de voedselbank in Tilburg.

De mensen die de pakketten aanvragen, hebben zo’n minimaal inkomen dat ze na aftrek van huur en andere vaste lasten te weinig geld over hebben om voldoende eten te kopen. Iedereen kan helpen door levensmiddelen aan de voedselbank te schenken. De producten die het meest nodig zijn: suiker, thee, koffie, rijst, pasta, pastasaus, groente in blik, zoet beleg, koffiemelk en lang houdbare melk.

Mobiele versie afsluiten