zondag 26 mei 2024

5 gedachten over “Stadsdichter Esther Porcelijn komt ‘wat later’

  1. Het gedicht dat je noemt heb ik verwijderd, omdat het ten onrechte aan Cees van Raak was toegeschreven. Hartelijk dank voor je alertheid en bij deze mijn excuses aan Cees van Raak. (Niet in het Tilburgs, daar waag ik me niet aan! 😉 )

    Paula Anguita
    Hoofdredactie

  2. Als ervaringsdeskundige in de Tilburgse taol en als vriendin van Cees van Raak, attendeerde ik hem op de onjuiste spelling van het Tilburgs. Wie schetst mijn verbazing toen Cees zei dat hij dat gedicht niet kende en dat niet één letter van zijn hand was. Ra ra..

    Dat er misschien sprake is van onjuiste tenaamstelling gaat me niet aan. Graag wel de Tilburgse Taol schrèève zoals onze Wil et geleerd heej.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *