Site pictogram Tilburgers.nl

Start voordracht Vrijwilligersprijzen 2014

Winnaars vrijwilligersprijzen 2013
Winnaars vrijwilligersprijzen 2013

Op donderdagavond 26 juni 2014 vindt tijdens het welbekende en druk bezochte, jaarlijkse vrijwilligersevenement de uitreiking plaats van de Vrijwilligersprijzen 2014 voor zowel een organisatie als een individuele vrijwilliger.

Vanaf nu heeft iedereen de mogelijkheid om kandidaten voor te dragen voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen. Kent u vrijwilligers en/of vrijwilligersorganisaties die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden, dan nodigt ContourdeTwern u van harte uit om deze kandidaten voor te dragen voor één van deze prijzen. U kunt hiervoor de speciale formulieren downloaden via www.contourdetwern.nl.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en geef een toelichting waarom u vindt dat deze persoon of organisatie deze prijs verdient. Een uitgebreide en onderbouwde voordracht is van belang, omdat dit het uitgangspunt is voor het bepalen van de genomineerden. Het vrijwilligerswerk moet uitgevoerd worden in de gemeente Tilburg en zowel de organisatie als de vrijwilliger moet in Tilburg gevestigd dan wel woonachtig te zijn.

Een deskundige jury zal uit alle inzendingen drie organisaties en drie vrijwilligers nomineren. Deze genomineerden zullen eind mei bekend gemaakt en gepresenteerd worden in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie.

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en promoten, reikt ContourdeTwern dit jaar ook de Jonge Vrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 21 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee overige categorieën bepaalt de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2014 wordt.

Het evenement vindt plaats in de Koepelhal. Zowel de organisatie van het vrijwilligersfeest als ook de organisatie van de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen ligt in handen van ContourdeTwern. Thebe stelt het prijzengeld beschikbaar. Het feest zelf wordt aangeboden door de gemeente Tilburg en financieel mede mogelijk gemaakt door een aantal zeer betrokken partners. Zo hebben inmiddels Amarant Groep, Bemu, De Wever, Interpolis, Mundial Productions, Progroup, Rabobank Tilburg e.o., Servicecentrum Het Laar en Zusters van Liefde Tilburg hun naam aan het vrijwilligersfeest verbonden. Daarnaast zijn er ook maatschappelijk betrokken bedrijven die het vrijwilligersfeest in natura sponsoren: Euroscoop Tilburg en Maître Paul BV ondersteunen het vrijwilligersevenement.

 

Mobiele versie afsluiten