Site pictogram Tilburgers.nl

Stem Stadstuinderij Piushaven vooruit

Stadstuinderij Piushaven komt in aanmerking voor een donatie uit het ING Nederland fonds. Met de ‘Help Nederland vooruit’-campagne willen ING en het ING Nederland fonds de vele organisaties die in Nederland actief zijn om mensen vooruit te helpen een steuntje in de rug geven.

Stadstuinderij Piushaven aan de Havendijk 43 – 47 in Tilburg is een collectieve tuin een samenwerkingsproject van HetWerkt en Stichting Social Energy met meer dan 100 actieve vrijwilligers.

Van maandag 22 februari, 12.00 uur tot en met 11 maart worden alle geselecteerde organisaties gepresenteerd op de website www.ing.nl/stemNederlandvooruit. Hier kunt u stemmen op de Stadstuinderij via het burgerinitiatief Stichting Social Energy.

2015-10-23 3095 Varkens Lasko, Lav en Jelen Stadstuinderij biggetjesNederland is opgedeeld in 84 regio’s en in elke regio zijn vijf organisaties geselecteerd, waar op kan worden gestemd. Stadstuinderij Piushaven doet mee in de regio Tilburg. Er kan vanaf elk e-mailadres één keer worden gestemd op de favoriete organisatie, Stadstuinderij Piushaven. Stemmers kunnen hun selectie maken door eerst de regio van hun keuze te selecteren of door in het zoekscherm hun favoriete organisatie op te zoeken. Om de stemming zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, informeert ING Nederland fonds de geselecteerde organisaties niet tussentijds over het aantal stemmen.

stadstuinderijDe organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000. De organisatie met het op twee na hoogst aantal stemmen ontvangt € 3.000. De organisatie met het op derde na hoogst aantal stemmen ontvangt € 2.000. De andere twee organisaties ontvangen ieder € 1.000.

In de aanmeldperiode is het ING Nederland fonds overspoeld met organisaties die hun dromen hebben gedeeld. Van leerwerkplekken voor gehandicapten tot ondersteuning van gezinnen met een ziek kind. En van een boodschappenservice voor senioren tot jongeren helpen hun talenten te ontwikkelen. Al deze dromen hebben een grote indruk op de regio-jury’s gemaakt. “Het is hartverwarmend om te merken hoeveel mensen zich inzetten voor anderen.”

De stempagina is vanaf maandag 22 februari om 12.00 uur in de lucht en te bereiken via de URL www.ing.nl/stemNederlandvooruit.

Mobiele versie afsluiten