zondag 14 april 2024

2 gedachten over “Stembusgang

  1. Het gaat heel spannend worden Hans R., want wat zal de uitslag zijn? Wat voor toekomst gaat Tilburg tegemoet? Persoonlijk heb ik schrik van de vele goed bedoelende kleinere partijen, zonder of met weinig ervaring het pluche op voor het belang van de burgers in deze grote stad? Het is hoog tijd dat er een kentering plaats gaat vinden, want er zijn ‘grote’ partijen bij die het wel heel erg bont gemaakt hebben de laatste jaren. Het ergste is alleen dat veel beslissingen al genomen zijn, dat men achter de feiten aan zal moeten gaan hobbelen. Al die goed bedoelende nieuwe partijen moeten straks steeds opnieuw een extra vermelding geven als er weer eens iets uitgewerkt gaat worden waar we het eigenlijk helemaal niet meer eens zijn! Ze moeten bordjes omhoog gaan steken met het woordje ‘erfenis’erop!
    Kijk naar de ellende die Stappegoor nog op gaat leveren, het ‘Papendal van het Zuiden’, kindje van J.Hamming die al in de verte verdwenen is! Nu roepen partijen om het hardst dat het moet blijven zoals het is, maar hoe gaan ze dat gat in de begroting dan nog ooit dicht krijgen?
    Politiek bedrijven, petje af voor iedereen die nu in de kinderschoenen staat te trappelen, spannend, maar ook een hoop ellende. Maar stemmen doe ik wel…..

  2. Je kunt net zo goed stellen dat d66 in elk geval duidelijk is op dit onderwerp.
    Het is aan Hans Smolders om te laten zien waar hij inhoudelijk echt voor staat, en of hij bestuursverantwoordelijkheid aan kan.

    Ik ben vooral benieuwd hoe andere lokale partijen gaan scoren. Ik denk dat de raad heel versnipperd gaat worden. Dat maakt vele combies mogelijk qua coalities. Laten we vooral hopen dat er een college uitkomt dat kennis van zaken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *