maandag 15 april 2024

1 gedachte over “Symposium Homoseksualiteit in het archief

  1. De katholieke tilburgse stad,waar ik geboren ben,was in de jaren 50 en 60 geweldig anti homo.daar werd je op nagewezen.Politie kwamen me vragen of ik seksueel kontakt had met een in die tijd bekende en belangrijkeTilburger. Ondat ze me verscillende maal samen hadden gezien. Ze probeerde
    Me een valse verklaring te tekenen. Gelukkig was toen de heer Eysens de politiebaas en gaf me gelijk,er was immers nooit iets gebeurd,maar zijn naam was beschadigd,voor zijn vrouw en familie.
    Dat is een van de redenen dat ik spoedig daarna Tilburg verliet en naar het buitenland vertrok om die anti homosfeer te vermijden. En nooit geen spijt gehad van mijn vertrek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *