Site pictogram Tilburgers.nl

T-Parade 2012: Bevlogen. Zet de lucht in beweging!

Swingende 'kick off' van de T-Parade in de bouwhal van de Carnavalsvereniging

Afgelopen donderdag, 15 maart, is het startsein gegeven voor de T-Parade van 2012, die op 1 juli weer feestelijk door het centrum van Tilburg trekt.

Het is alweer de zesde editie van deze kleurrijke optocht en dit jaar heeft de T-Parade een thema meegekregen: “Bevlogen. Zet de lucht in beweging” De bedoeling is dat deelnemers rekening houden met dit thema bij het bedenken van hun creaties. De organisatie wil graag zoveel mogelijk loopgroepen met onversterkte live muziek in de T-Parade zien en zo min mogelijk grote wagens. Creativiteit, zelf maken en kwaliteit staan voorop.

Meedoen met de T-Parade kan op verschillende manieren. In een eigen groep, bijvoorbeeld een vereniging, bedrijf of buurt. Maar ook alleen of als vrijwilliger in de organisatie. Ook is het mogelijk om alleen mee te helpen met bouwen, knutselen, lassen en allerhande klusjes. De centrale plek hiervoor is in de bouwhal van de Carnavalsvereniging aan de Ledeboerstraat, waar de T-Parade sinds dit jaar een eigen plek heeft.

Alle informatie over meedoen en inschrijven voor de T-Parade is te vinden op de website T-Parade.nl en ook staat er veel informatie op de Facebook-pagina van de T-Parade.

Mobiele versie afsluiten