Site pictogram Tilburgers.nl

TBV Wonen gaat deel woningen Clarissenhof verhuren

indruk-clarissenhof-overzicht-2Woningcorporatie TBV Wonen gaat een deel van de woningen in het Clarissenhof in de Spoorzone verhuren. De bouw van de woningen start in het voorjaar 2015.

Het Clarissenhof is één minuut lopen van het Centraal Station en komt op het voormalige MTS-terrein in de Spoorzone. Dit is het deel tussen de Lange Nieuwstraat en de nieuwe Burgemeester Brokxlaan. De woningbouwcorporatie gaat 33 eengezinswoningen en 83 appartementen verhuren. In het Clarissenhof komen totaal 336 woningen, zowel huur- als koopwoningen. De architectuur is geïnspireerd door de historie van de locatie en heeft hierdoor een kloosterachtige uitstraling. Bij het ontwerp van de woningen worden het heden en het verleden gecombineerd.

Woningcorporatie TBV Wonen verwerft woningen in het ClarissenhofHet ontwerpbestemmingsplan voor het Clarissenhof is door het college van B&W vastgesteld en ligt tot en met 22 december ter inzage. SDK Vastgoed ontwikkelt het gebied. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling gaat de woningen bouwen. Deze organisaties zijn beide onderdeel van VolkerWessels. Geïnteresseerden kunnen zich via de website clarissenhof.com inschrijven.

Mobiele versie afsluiten