Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 10 tot 17 juli

Zomeravondconcert Jan de Bruijn

donderdag 13 juli,
Stadstheater De Boemel, bleyemakerij in de Spoorzone 013
Entree: vanaf €4,-

Een zomeravondconcert van jewelste. Twee doorgewinterde klasbakken. Jan de Bruijn en Paul van Bruystegem (bekend van TRIGGERFINGER) komen een intiem concert brengen onder de vermaarde Boemelboom. Vol blues, americana en improvisatie.


De Pont: PUNCH.

Foto: John Geerts

donderdag 13 juli, 17.00 tot 20.00 uur, én alle andere donderdagavonden
De Pont, Wilhelminapark 1
Entree: gratis
Programma: depont.nl

Natuurlijk is de Pont altijd open van dinsdag tot en met zondag. Maar alleen op donderdagavond mag iedereen gratis naar binnen. Kom iedere donderdag uit je bubbel en laat je verrassen door jonge, lokale talenten, makers en initiatieven. Ontmoet nieuwe vrienden in het café. Ga de zaal op met kunstenaars, kunstliefhebbers, kunstfilosofen en kunstfanaten. Dans op de muziek van DJ’s of struin door de museumtuin. Iedere week is er weer iets anders te beleven.


TV Karakter Parade

zaterdag 15 juli, 12.00 tot 16.00 uur
Winkelcentrum Westermarkt
Entree: gratis

Kom en ontmoet deze fantastische karakters tijdens de meet en greet-sessies, maak foto’s en deel knuffels uit! : JJ van Cocomelon, BiBaboerderij’s Bart en Bibi, Pipapony en Kiekeboekoe, Ed de Beer, De Gelaarsde Kat, Koning Leeuw, Anna en Elsa van Frozen, StoryZoo’s Pepper en Toby.


Tilburg Castle

zondag 16 juli, 12.00 tot 18.00 uur
Spoorpark
Entree: gratis

Een van de hoogtepunten van de dag is de Castle Run, een doldwaze hindernisbaan waarop teams van bedrijven, vrienden en maatschappelijke organisaties het tegen elkaar opnemen. Ook onderdeel van Tilburg Castle zijn de braderie-activiteiten geïnspireerd zijn op de Aziatische cultuur. Met een kalligrafieworkshop, Japans karaoke, Jenga XL, origami, sumoworstelen en een judoworkshop. Tilburg Castle is een initiatief van Avondje Uit 013 en Next Up en het resultaat van de inzet van tien Tilburgse jongeren.

Mobiele versie afsluiten