Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 15 tot 22 mei

Tribute Around Town

woensdag 17 mei, vanaf 19.30 uur
Diverse horeca in de (Binnen)stad
Entree: gratis

Tribute Around Town is dé ideale avond voor een kroegentocht waarbij live muziek gespeeld wordt van jouw favoriete band(s) en artiest(en). De aanwezige bands en acts brengen deze avond een ode aan hun muzikale helden. Per locatie speelt een band of act meerdere sets, waardoor je kunt genieten van al je favoriete tributes. Ons bekende blokkenschema zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen.


Mout Bierfestival Tilburg 2023

donderdag 18 tot en met zaterdag 20 mei
Spoorpark
Entree: vanaf €7,50

Stap in de wereld van speciaalbier, foodtrucks en laat je verrassen door een bierfestivalervaring die je alleen hier proeft. En er is meer: 🕹️ Terug naar je jeugd op retro arcade games; 💃 Dansen op hits van de Platenbus en Rewind; 🧪 Proeven, ontdekken en experimenten; 🍻 Een nóg grotere selectie aan speciaalbieren en foodtrucks uit binnen- en buitenland.


St. Anna Bier Extravaganza

zaterdag 20 mei vanaf 15.00 uur
Café Troubadour en Berlijn Café
Entree: gratis

Een dubbele tap takeover van De Kromme Haring en Ramses Bier. Proeven en beleven op twee locaties! Op en neer en heen en weer. Dat is het idee. Lekker proeven en goed voor de conditie. Je koopt een (of meerdere als je wilt) stempelkaart voor zes bieren. Drie voor iedere locatie en brouwerij. Je kiest zelf wat je het lekkerst lijkt van 12 bieren. Tussen het proeven door verzorgen ze master classes over hun werk (om naar te luisteren).


Tilburgs Cabaret Festival Halve Finale 1

zaterdag 20 mei, 19.30 uur
Cinecitta, Willem II-straat
Entree: vanaf €14,75 via www.tilburgscabaretfestival.nl

Drie deelnemers strijden om een plek in de halve finale. De voorstelling wordt afgesloten door de meest recente winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival: Luuk Ransijn. De presentatie wordt verzorgd door de energieke Stephen Bell. Het Tilburgs Cabaret Festival is dit jaar opgericht om een springplank te bieden voor cabarettalent in het hartje Brabant.

Mobiele versie afsluiten