Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 19 december tot 2 januari 2023

Mathijs Leeuwis: Opus voor een fietsenstalling

woensdag 21 december,
locatie en tijdstip na aanmelding via e-mail

Op 21 december kun je in een fietsenstalling in Tilburg komen kijken en luisteren naar een nieuwe Tapeloop Tempel: Opus voor een fietsenstalling. De concerten zijn gratis te bezoeken. Stuur een berichtje naar Mathijs en hij laat je de details weten.

YouTube video player


Wintervuur

zaterdag 24 december, 20:00 uur
Paleis Raadhuis
Entree: €15,75 via www.wereldpodium.nu/wintervuur2022-tickets

Een nieuwe editie van Wintervuur op Kerstavond 2022. Wintervuur is een inspirerende avond vol gesprekken, interviews, ontmoetingen, theater, workshops, hapjes en muziek. Een wereldse kerstavond, bedoeld voor alle Tilburgers én bezoekers van verder, jong of oud, gelovig of niet gelovig.


Stranger dan Paranoia festival

zaterdag 24 december, 20.00 uur
Paradox
Entree: kaarten te koop via www.paradoxtilburg.nl.

Op Kerstavond zal voor het eerst in zeven jaar het Stranger dan Paranoia festival weer te bewonderen zijn op Kerstavond in Paradox. Het zal een uniek dubbelconcert worden. Eerst speelt het Paul van Kemenade ‘classic’ Quintet met Jeroen van Vliet op piano, contrabassist Eric van der Westen, drummer Pieter Bast, trombonist Louk Boudesteijn en altist-componist Paul van Kemenade. Daarna speelt trompettist Eric Vloeimans met het 18-koppige orkest Lick & Brains met onder andere Rolf Delfos.


Snert

dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december
Schouwburg Concertzaal Tilburg, Paradox & De Nieuwe Vorst
Entree: vanaf vrijwillige bijdrage tot €9,50
Programma en tickets via snertfestival.nl.

SNERT is hét nieuwe jeugdtheaterfestival van Tilburg. SNERT is genieten van de leukste jeugdvoorstellingen en concerten, met volop gezelligheid in de foyers van Schouwburg Concertzaal Tilburg, Paradox & De Nieuwe Vorst. Er zijn leuke activiteiten en je kunt lekker snoepen van overheerlijke SNERT: vega of met rookworst.


Kim’s Nieuwjaarsborrel

zondag 1 januari, 17.00 uur
Kim’s kroeg, Piusplein 61
Entree: gratis


Dance on The First Day of the Year

zondag 1 januari, 16.00 uur
Stadstheater De Boemel, bleyemakerij in de Spoorzone 013
Entree: gratis

Een nieuw jaar. Nieuwe kansen. Om alle dagen te gaan plukken. Genieten van elk uur wat ons gegeven is. Laten we elkaar vooral blij maken. En laten we de sterren van de hemel dansen. Met een knuffel, een warme hand, koude champagne en een sfeer om samen te feesten. Omringd door hele mooie mensen.

Mobiele versie afsluiten