Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 19 tot 26 juni

Tegenlicht Meet Up Tilburg: De Prijs van AI

dinsdag 20 juni, 19.30 uur
De Bibliotheek LocHal
Entree: gratis

De opkomst van kunstmatige intelligentie staat de laatste tijd vaak in de schijnwerpers en het maatschappelijk debat over de vele voor- en nadelen is in volle gang. Er wordt echter nog niet vaak gesproken over de gevolgen van de groeiende AI-industrie op het milieu en op onze planeet. Tijdens deze Tegenlicht Meet Up verkennen we samen met lokale sprekers en experts wat de prijs van AI is – en of bereid zijn om deze prijs te betalen.


Groene vingers kweken

zaterdag 24 juni, én alle volgende zaterdagen
Giardino d’Italia, Reeshof, Huibevendreef 22
Entree: gratis

Elke woensdag (en zaterdag) ben je welkom om met Bram mee te werken in Verwondertuin Den Rijacker. Bram steekt al ruim dertig jaar zijn handen in de geboortegrond waar opa en oma, vader en moeder ook al tuinierden. Hij deelt graag zijn kennis als landschaps- en tuinarchitect, zijn passie voor het groen en het plezier van buiten werken met iedereen die mee wil doen!


Spoorpark LIVE 2023

zaterdag 24 en zondag 25 juni
Spoorpark
Entree: zondag vanaf €50,-, zaterdag uitverkocht. via: shop.eventix.io.

Line up: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog meer.


Masterclass Muziekrechten

maandag 26 juni, 16.00 tot 18.00 uur
Stemmingmakerij, Lochal, Tilburg
Entree: niet vermeld. Info: www.kunstlocbrabant.nl.

Music Rights on Tour is een gezamenlijk initiatief van Buma/Stemra, NORMA en Sena. Dit zijn Collectieve Beheersorganisaties (CBO’s). CBO’s zorgen ervoor dat het werk van componisten, tekstschrijvers, uitvoerend muzikanten, producenten en acteurs betaald wordt als dat ten gehore wordt gebracht op radio, televisie of bijvoorbeeld een evenement. Vroeg of laat krijgen studenten te maken met muziekrecht. Het is een belangrijke inkomstenbron, daarom is het belangrijk goed te beseffen waar rechten om draaien; muziekrechten zijn niet eng, je krijgt ze vanzelf wanneer je iets creëert of meewerkt aan een creatie.

Mobiele versie afsluiten