Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 26 juni tot 3 juli

Puu Baaka Conference

vrijdag 30 juni,
Slavernijmonument, Burgemeester Stekelenburgplein;
Stemmingmakerij, LocHal
Entree gratis, aanmelden via: Eventbrite 

Dresscode: wit.
De dag van herdenking en eerbetoon aan de voorouders. Puu Baaka betekent letterlijk het weghalen van het zwarte kleed en staat voor het beëindigen van een rouwperiode.


De Troubadour’s Kaapse Birthday Bash

zaterdag 1 juli, 15.00 uur tot laat
Café de Troubadour, Capucijnenstraat 54
Entree: gratis

De Troubadour viert voor de 108e keer een verjaardagsfeest! Samen met jou en Kaapse Brouwers. Een bierfestival in het café. Met kraampjes met bier en lekkere muziek. Met muntjes en proefglaasjes. Met hapjes en fantastisch weer. Met de lieve mensen van De Kaapse Brouwers als onze speciale gasten.


RozeKoffieClub

zondag 2 juli, 14.00 uur
Kim’s Kroeg, Piusplein 61
Entree: gratis

COC-initiatief brengt ‘Roze 50-plussers’ regio Tilburg en Breda bij elkaar: maandelijks RozeKoffieClub in Kims Kroeg in Tilburg. Elke eerste zondag van de maand voor een praatje en een kop koffie, om ideeën uit te wisselen en/of initiatieven te ontplooien. Ook voor LGBTQIAP en hetero toegankelijk.


Presentatie: nieuwe roman van Jasper Mikkers

zondag 2 juli, 17.00 uur
Café Mimi (het vroegere Café Lambiek), Wilhelminapark 66
Entree: gratis

‘Het einde van de eeuwigheid’ verscheen eerder, in 2000, maar is fors uitgebreid. Het vormt deel 2 van de romancyclus ‘Het wolfsbit’. Deel 1, ‘De kleine jongen en de rivier’ verscheen in september 2022. De volgende 5 delen van de 7-delige cyclus zullen komende jaren het licht zien.

Mobiele versie afsluiten