Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 27 februari tot 6 maart

Politiek Café

Brabant Kiest logo
Brabant kiest, op 15 maart 2023

donderdag 2 maart, 20.00 uur
Cinecitta, Willem II Straat 29
Entree gratis. Voorafgaand aanmelden is niet nodig, maar als u zich aanmeldt op www.alliantie.nl/politiek-cafe is uw toegang en zitplaats gegarandeerd.

Traditionele middenpartijen die leeglopen, sterk groeiende polarisatie waar het ene deel van de Nederlanders het ander deel totaal niet meer begrijpt, een technocratische bestuurscultuur die verzet oproept bij het ontevreden electoraat. Het Nederland van nu vertoont parallellen met het Nederland van de Fortuyn-revolutie in 2002. Wat zijn de overeenkomsten, waar liggen de verschillen? Wat is de diepere oorzaak van het wantrouwen in de politiek? Waarom voelen grote groepen kiezers zich niet gehoord? Met deze vragen organiseert Alliantie een Politiek Café met een van de hoofdrolspelers van destijds, oud vicepremier Eduard Bomhoff.


Benefiet Concert : Ali Dagaşan

zaterdag 4 maart, 18.00 uur
Ehli-Keyif Café Lounge, Wilhelminapark 42
Entree: €15,- via www.turksagenda.nl.

Benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. De gehele opbrengst van dit concert gaat naar de Giro 555 actie voor de slachtoffers in het rampgebied. De vreselijke beelden van de gevolgen van aardbevingen in Turkije en Syrië raken ons allemaal. Hele gebieden liggen in puin en grote aantallen mensen zijn nog vermist. Er is dringend behoefte aan medische hulp, voeding en onderdak. Ook in Nederland zijn velen onzeker over het lot van familieleden en bekenden in het getroffen gebied.


Contact Improvisatie – workshops en jams

zondag 5 maart , 13.00 uur
Factorium, Koningsplein 11a
Entree: vanaf €5,- via www.factorium.nl/actueel/wat-is-er-te-doen/dansworkshopdag.

Met gastdocent Rubén Garcia Arabit en daar om in het Engels.
Contact Improvisation opens up to people who are willing to learn from an experiential perspective. No further experience required, just a willingness to leave everything you think you know outside, so you can dive into dancing.


Terug van weggeweest: Troubadour Pubquiz 

maandag 6 maart, 20.00 uur
Café Troubadour, Capucijnenstraat 54
Entree: gratis

Als vanouds op maandagavond: Wil je meedoen? Geef je team (met teamnaam en aantal mensen) dan door aan de bar, via een berichtje of door te bellen: 0647962749.

Mobiele versie afsluiten