Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 5 tot 12 december

Bouwstof

woensdag 7 december, 20.00 uur
Theaters Tilburg
Entree: betaal zoveel je wilt, via: www.eventbrite.nl/tickets

BOUWSTOF is dé talkshow in Tilburg: een dynamisch programma met ruimte voor actualiteiten, interviews, verdiepende gesprekken en cross-overs waar iedereen met een interesse voor architectuur, ruimtelijk ontwerp en design bij wil zijn.


PARK: kunstenaarsgesprek

woensdag 7 december, 19.30 uur
PARK, Wilhelminapark 53
Entree: €5,-

Bijeenkomst rond de tentoonstelling ‘Promising II’. Linda Köke (kunsthistoricus, schrijver en curator) gaat in gesprek met de deelnemende kunstenaars Noah Arends, Anni Mertens en Emiel Zeno. Naast de centrale vraag wat het Apprentice Master project voor hen betekend heeft zal er ingegaan worden op individuele werken in de tentoonstelling.


KunstCafé

zondag 11 december, 14.30 – 17.00 uur
Stadstuin Theresia, Theresiastraat 15a
Entree: gratis

Het KunstCafé is gezellige zondagnamiddag met gesprekken met liefhebbers en kunstenaars over en met kunst en cultuur. Het afwisselende programma heeft de vorm van een ‘levend tijdschrift’ met artikelen, rubrieken en columns.


Un bietje groene wintermarkt

zondag 11 december, 14.00 tot 19.00 uur
Koningshoeven 62
Entree: gratis

Wil je inspiratie opdoen, cadeautjes kopen, broodjes bakken of gewoon fijn borrelen bij de akoestische muziek en het kampvuur? Alle kraampjes van onze ondernemers en initiatieven staan in het teken van warme feestdagen en het verkleinen van je ecologische voetafdruk.

Mobiele versie afsluiten