Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 6 tot 13 maart

T66 Stikstof

dinsdag 7 maart, 19.45 uur
De Harmonie, Stationsstraat 26
Entree: gratis

Het stikstofdossier speelt een belangrijke rol bij de Provinciale Statenverkiezingen. Maar wat is stikstof? Wat zijn de gevolgen voor de natuur, of de woningbouw als de hoeveelheid stikstof niet naar beneden gaat? En hoe moet het stikstofprobleem in Noord-Brabant aangepakt moet worden? In aanloop naar de verkiezingen gaan we in gesprek over dit onderwerp met tafelgasten Tjeerd de Groot, Antoon Kanis, Matthijs van Miltenburg en Gerben-Jan Gerbrandy.


Politiek café Buskruit!

woensdag 8 maart, 19.45 uur
Kim’s Kroeg, Piusplein 61
Entree: gratis
Georganiseerd door SP Tilburg, PvdA Tilburg en GroenLinks Tilburg

Een verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart. De thema’s zijn: wonen, openbaar vervoer, stikstof en energietransitie. Deelnemers: PvdA – Kevin Hordijk, GroenLinks – Tom Ludwig, SP – Oscar van Raak, VVD – Jelle van Nuland, CDA – Erik Ronnes, Partij voor de Dieren – Anne-Miep Vlasveld, BBB – John Frenken, D66 – Dianne Schellekens.


Film: Riders of Justice

vrijdag 10 maart, 14.00 uur en 19.30 uur (twee voorstellingen)
Heyhoef Cinema Kerkenbosplaats 1, Tilburg op
Entree: €5,00 met voor aanvang van de film gratis een kop koffie of thee.

In de zwarte komedie Riders of Justice hangen een treinongeluk, een broodje, een gestolen fiets en een ontslag allemaal met elkaar samen. Hoe het in elkaar steekt, en of er zoiets bestaat als stom toeval, wordt stukje bij beetje duidelijk in het verhaal van de Deense regisseur en scenarist Anders Thomas Jensen.


KunstCafé 

zondag 12 maart van 14:30 tot 17:00 uur
Stadstuin Theresia, Theresiastraat 15A
Entree: gratis

Programma: Kunst Op Tafel – een werk uit de collectie van Lorenzetti; Ons Operahoekje – JACE van de Ven met zijn favoriete zangeres; Minicollege – Het Geheim van Ambrogio en Pietro Lorenzetti; Cees van Raak over Tilburgs erfgoed; Plaatje Draaien – Muziek met een verhaal.

Mobiele versie afsluiten