Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: 9 tot 16 januari

Wijkevoort – de (laatste) stand van zaken

dinsdag 10 januari, 20.00 tot 22.00 uur
Il Giardino, Huibevendreef 22 (Reeshof) Tilburg
Entree: gratis

Informatie-avond over de ontwikkeling rond toekomstig bedrijventerrein Wijkevoort. Met onder meer: effect van Wijkevoort op de volksgezondheid, laatste stand van zaken, nut & noodzaak en ruimte voor vragen.


Opening Jubileumjaar Wilhelminapark 125 jaar

Foto: John Geerts

donderdag 12 januari, 18.00 tot 21.00 uur
Museum de Pont, Wilhelminapark 1
Entree: gratis (vanaf 17.00 uur)

Daghap met soep en brood van Stichting Broodnodig, met live radio Tilbuzz – Omroep Tilburg en om 19.00 uur opening door wethouder Marcelle Hendrickx.
Vervolgens een lezing over de architectuur rondom het Wilhelminapark door Willem van Asten, optreden van Louise Donker met gasten, collageworkshop met Ro-Nalt Schrauwen van Plakplaats, presentatie van bomenliefhebber Joost Werkhoven.


Film: Supereroi (2021)

vrijdag 13 januari, middagvoorstelling: 14:00 uur, avondvoorstelling: 19:30 uur
Heyhoef Cinema, Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 2
Entree: €5,-

Italiaanse film over de liefdesgeschiedenis van de tegenpolen Anna en Marco. Zij is een impulsieve cartoonist; hij is een natuurkundeprofessor die ervan
overtuigd is dat alles een verklaring heeft. In hun relatie wisselen tederheid en gevechten, leugens, affectie, geheimen en bedrog elkaar af.


Stoute schoenen: Gebakje Kunst informatiebijeenkomst

maandag 16 januari, 14.00 uur
Wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32C
Entree: gratis

Een van de belangrijkste doelen van Stoute Schoenen is het welbevinden van senioren te bevorderen, door het bezig zijn met kunst. De workshops gegeven door
professionele kunstdocenten, zijn gericht op talentontwikkeling en het leren van nieuwe technieken. Maar bovenal om anderen te ontmoeten, plezier te hebben, eigen herinneringen en verhalen te delen én te gebruiken in een persoonlijk kunstwerk.

Mobiele versie afsluiten