Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: maandag 23 tot 30 mei

Wandelen en fietsen

Vanaf maandag 23 mei
Via de webshop van Visit Brabant:  webshop.visitbrabant.com.

Voor wie onze stad en provincie eens op een andere manier wil bekijken, zijn er weer nieuwe en geactualiseerde fiets- en wandelkaarten verkrijgbaar. Behalve de algemene routes vooor wandelaars en fietsers, zijn er ook meerdere themaroutes uitgezet, zoals de Liberation route Brabant, Kloosterronde, Zuiderwaterlinie en de Van Goghroute. Deze zijn te bestellen via Visit Brabant.


PechaKucha Night Tilburg #20

Dinsdag 24 mei, 19.30 uur
De Nwe Vorst
Entree: €4,- tickets via denieuwevorst.nl/programma/pechakucha-night-tilburg-20 

Een avond vol gepassioneerd geouwehoer door eigenaardige makers, wereldverbeteraars en vreemde hobbyisten. Dit alles met de nodige portie zelfspot, onwaarschijnlijke gedrevenheid, opportunisme en uiteraard met een bijzondere Tilburgse afdronk.


Symposium Spoorzone en Museumkwartier

Boerke Mutsaers aan de Wandelbosweg Foto: Schmidlin Collectie Regionaal Archief Tilburg

Woensdag 25 mei, 13.00 – 16.00
Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2 Tilburg
Entree: aanmelden via info@historietilburg.nl, maximaal 100 plaatsen.

Het Erfgoed Magazine Tilburg gaat zijn 40e jaargang in. Om dit te vieren organiseert de Stichting tot Behoud van Tilburgs Cultuurgoed op woensdag 25 mei een symposium onder de titel: Spoorzone en Museumkwartier. Verleden, heden en toekomst. Sprekers zijn: wethouder Esmah Lahlah, Monica Dütting, archeologe, Edwin van Renterghem, stedenbouwkundige en Camiel Berns, restauratiearchitect.


Mout Bierfestival

Donderdag 26 tot en met zondag 29 mei
Spoorpark
Entree: Early beer: €9,50 (Inclusief €2,- borg, exclusief 1,50 servicekosten) via www.moutbierfestival.nl

De gezelligste biertuin van Tilburg keert van donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei terug naar het Spoorpark! Ontdek samen met je vrienden, familie of collega’s meer dan 200 verschillende speciaalbieren, livemuziek, workshops en meer tijdens een smaakvakantie in eigen stad.


Sunday Eve: CHEMISTRY

zondag 29 mei, 19.00 uur
De Harmonie, Stationsstraat 26
Entree: gratis

Een muzikaal en enthousiast duo met een verrassende setlist. Van Ed Sheeran, Rihanna en Adele tot Bryan Adams, Creedence Clearwater Revival en Van Morrison.

Mobiele versie afsluiten