Site pictogram Tilburgers.nl

Te doen: maandag 6 tot 13 juni

Start TTM clinics 2022

Dinsdag 7 en woensdag 8 juni, 19.30 uur
Entree: €47,50 mogelijk met Meedoenregeling. Info en aanmelden via ttmclinics.nl.

Georganiseerd door Tilburg Ten Miles.

Ideaal voor iedereen die wil gaan hardlopen en een stok achter de deur nodig heeft. De clinics starten op dinsdag 7 en woensdag 8 juni.
Inschrijven kan via ttmclinics.nl.


 

Opening expositie The (un)Known

Donderdag 9 juni, 17.00 uur
Kunstloc in de LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000.
Entree: gratis

De nieuwe expositie The (un)Known toont de mythische figuren uit de binnenwereld van Marjolein van der Wal, Nina van de Ven en Sarah Linde.


 

Jack’s Festival van het Levenslied 30e editie

Zaterdag 11 juni en zondag 12 juni, vanaf 19.30 uur.
Tilburgse Binnenstad
Entree: gratis

liefhebbers van het Nederlandstalige lied zich kunnen gaan verheugen op een weekend meezingen, gezelligheid, ontroering maar bovenal feest. De top van de Nederlandstalige artiesten zullen met veel plezier hun hits zingen voor het fantastische Tilburgse publiek en zij zullen begeleid worden door een 50-koppig orkest!


Illustrada Festival 

Zaterdag 11 juni tot zondag 19 juni,
Centrum van Tilburg
Entree: gratis

Festival Illustrada is een wandeling door de wereld van digitale kunst en illustratie. Tijdens Illustrada Festival 2022 zijn er  in de binnenstad gigantische doeken te vinden met creaties van gevestigde namen en opkomende supertalenten in de wereld van digitale kunst. Na een succesvolle editie in 2021 keert het kunstfestival terug naar de straten van Tilburg met werk van 12 nieuwe beeldmakers. Voor kinderen is er een Illustrada speurtocht, ze worden uitgenodigd om de grote doeken te bekijken en op zoek te gaan naar details.

Mobiele versie afsluiten