Site pictogram Tilburgers.nl

Thomas Tilburg Tour – Aflevering 1 – Locatie NS-Plein – ‘De Tilburgse Kermis’

Thomas Pieters is songwriting-student aan de Rockacademie te Tilburg. Afgelopen jaar stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland en kwam met zijn single ‘Kassameisje’ landelijk in de publiciteit toen hij met zijn band langs tientallen supermarkten tourde om zijn liedje ‘live in de supermarkt’ te spelen.

Omroep Brabant TV, Omroep Limburg, Omroep Zeeland, NOS op 3, 3FM en zelfs BNN pikten het op en stuurden (ex-DWDD jakhals) Jelte Sondij een dagje mee op pad met de ‘supermarkt-tour’.

Deze zomer is Thomas verhuisd naar Tilburg. Om zijn nieuwe stad te leren kennen, tourt deze kersverse Tilburger heel de zomer langs de meest bijzondere plekjes in de stad. Tijdens de zomer van 2014 komt er iedere maandag een nieuwe video online met een nieuw liedje.

We starten deze week uiteraard met hét evenement van Tilburg; de Tilburgse Kermis! Volg ‘Thomas’ Tilburg Tour’ door zijn artiestenpagina te liken: Artiesten Pagina op Facebook, Iedere week een nieuw liedje op een oude plek, zomaar ergens in Tilburg. Geef de gouden tip voor een locatie of kom gezellig mee muziek maken met Thomas Pieters!

Mobiele versie afsluiten