Site pictogram Tilburgers.nl

Thomas Tilburg Tour – Aflevering 3 – Locatie Centraal Station – ‘De sneltrein’

Thomas Pieters is songwriting-student aan de Rockacademie te Tilburg. Afgelopen jaar stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland en kwam met zijn single ‘Kassameisje’ landelijk in de publiciteit toen hij met zijn band langs tientallen supermarkten toerde om zijn liedje ‘live in de supermarkt’ te spelen.

Omroep Brabant TV, Omroep Limburg, Omroep Zeeland, NOS op 3, 3FM en zelfs BNN pikten het op en stuurden (ex-DWDD jakhals) Jelte Sondij een dagje mee op pad met de ‘supermarkt-tour’.

Deze zomer is Thomas verhuisd naar Tilburg. Om zijn nieuwe stad te leren kennen, toert deze kersverse Tilburger heel de zomer langs de meest bijzondere plekjes in de stad. Tijdens de zomer van 2014 komt er iedere maandag om 17:00 uur een nieuwe video online met een nieuw liedje.

Vandaag aflevering 3 ‘De Sneltrein’  deze week opgenomen in het Centraal Station! Conducteur Jan van Leeuwen uit Tilburg en drie spontane dames hebben meegezongen. Maar wie zij zijn is mij niet bekend, dus ik ben nog op zoek naar hun identiteit.

Wie gaat er mee muziekmaken in aflevering 4?

Volg de zomertour en like Thomas zijn artiestenpagina. Of volg de tour via Stadsgezichten.

Mobiele versie afsluiten