Site pictogram Tilburgers.nl

Thomas’ Tilburg Tour – Aflevering 7 – Locatie Purple Festival – ‘Op vakantie’

Thomas Tilburg TourThomas Pieters is songwriting-student aan de Rockacademie te Tilburg. Afgelopen jaar stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland en kwam met zijn single ‘Kassameisje’ landelijk in de publiciteit toen hij met zijn band langs tientallen supermarkten toerde om zijn liedje ‘live in de supermarkt’ te spelen.

Deze zomer is Thomas verhuisd naar Tilburg. Om zijn nieuwe stad te leren kennen, toert deze kersverse Tilburger heel de zomer langs de meest bijzondere plekjes in de stad. Tijdens de zomer van 2014 komt er iedere week een nieuwe video online met een nieuw lied.

Thomas’ Tilburg Tour – Aflevering 7 is op het Fontys Festival opgenomen (net buiten Tilburg, klein beetje gesmokkeld dus) maar het liedje heet ‘op vakantie’ dus das dan wel weer toepasselijk wel met veel Tilburgse mensen uiteraard!

Iedere week een nieuw liedje op een oude plek, zomaar ergens in Tilburg. Geef de gouden tip voor een locatie of kom gezellig mee muziek maken met Thomas Pieters! like zijn facebooksite

Mobiele versie afsluiten