Site pictogram Tilburgers.nl

Tilburg is jarig – Corry Konings krijgt tegel in Walk of Fame

Tilburg stadsrechten Amsterdamse courant 27-04-1809 - via Delpher

Corry Konings
Corry Konings. – Foto van ‘presskit’ 2019.

In 2019 kreeg Corry Konings vanwege haar 50-jarig jubileum als zangeres de toezegging voor een tegel in de Walk of Fame in Tilburg. Nu de Walk of Fame op een nieuwe locatie is gerealiseerd, zal Corry Konings in het bijzijn van burgemeester Weterings, haar familie, vrienden en fans haar tegel onthullen.

Spoorlaan in Tilburg, naast de fietsenstalling bij het station
Maandag 18 april 2022, 15.30 uur

Verjaardag van de stad

Op 18 april 1809 kreeg Tilburg stadsrechten van koning Lodewijk Napoleon. Daarom vieren we op 18 april de verjaardag van de stad. Het betekent ook dat onze stad in 2022, 213 jaar oud is.

Wie jarig is trakteert
Op 18 april, de verjaardag van de stad, verstopt Tilburg.com in opdracht van gemeente Tilburg (0)13 cadeautjes in Tilburg. Niet alleen in het centrum, maar ook in de stadsdelen, wijken en dorpen van Tilburg. Inwoners die een cadeautje vinden, krijgen ook nog een taart van bakkerij Govert van Nunen. Houd de website en socials van Tilburg.com in de gaten voor tips over de verstopplekken.

Tilburg kleurt blauw-geel
De verjaardag van de stad is een nieuwe traditie. De inwoners van Tilburg worden opgeroepen om op 18 april de Tilburgse vlag uit te hangen. Ook de interactieve wanden in de Willem II passage zullen voor de gelegenheid blauw-geel kleuren.

Mobiele versie afsluiten