maandag 26 februari 2024

1 gedachte over “Tilburg Trade Center bij de Stadscampus in de Spoorzone

  1. Hallo Roland,

    Ik ben een Student in Tilburg en ik studeer Bouwkunde op Avans Hogeschool. Wij zijn momenteel bezig met een project over de spoorzone en daarom wilde ik u wat vragen over de onderste afbeelding (Plattegrond van de Spoorzone). De oorspronkelijke plattegrond die u, (of een ander) voor die afbeelding heeft gebruikt kan ik heel goed gebruiken voor mijn project omdat hij erg nauwkeurig is vergelijken met anderen die ik tot nu toe heb gezien. Ik begrijp dat dit bericht al erg oud maar ik vraag me af of u de oorspronkelijke plattegrond heeft ter u beschikking en of u anders de bron weet waar ik die kan vinden. Ik hoop graag wat van u te horen het zou mij en mijn groepje heel veel kunnen helpen.

    Met vriendelijke Groet,

    Bram van der Kloot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *