Site pictogram Tilburgers.nl

Tilburg Trofee voor Lionsclub Tilburg Regte Heide

tilburg trofeeLions Club Tilburg Regte Heide ontving 10 januari de Tilburg Trofee ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het nieuwjaarsconcert van deze Lionsclub.

Burgemeester Peter Noordanus overhandigde de Tilburg Trofee aan de voorzitter, de heer Pieter Bogaers. De sponsoropbrengst van het jaarlijkse concert is bestemd voor goede doelen. Dit zijn voornamelijk projecten in ontwikkelingslanden, maar ook lokale projecten in Tilburg. Regte Heide zet zich op deze manier in voor groepen in de stad of samenleving die extra steun kunnen gebruiken.

In het verleden ging de opbrengst van het nieuwjaarsconcert bijvoorbeeld naar Support Benebnooma voor de bouw van klaslokalen van een technische school in Koudougo (Burkina Faso). Andere goede doelen waren het Inloophuis Midden-Brabant, een school voor beroepsonderwijs in Same (Tanzania), een looplaboratorium in revalidatiecentrum Leijpark en het interieur voor het Peerke Donders museum. Vorig jaar werd een bedrag van 91.000 euro opgehaald voor de Tilburgse Voedselbank. Dit jaar staan Het Ronde Tafelhuis, de Stichting Leergeld Tilburg en herstelwerkzaamheden in Dapcha Nepal centraal.

Mobiele versie afsluiten