Site pictogram Tilburgers.nl

Voordrachtstermijn Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2015 is geopend!

vrijwilligersprijs 2014Kent u vrijwilligers en/of organisaties uit de gemeente Tilburg die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden? Maken zij het verschil in vrijwilligersland en komen ze daarom wat u betreft in aanmerking voor de titel “Vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2015”? Dan nodigen ContourdeTwern u van harte uit om hen voor te dragen voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg.

U kunt hiervoor de speciale formulieren downloaden via de website van ContourdeTwern. Vul het  formulier zo volledig mogelijk in en geef een toelichting waarom u vindt dat deze persoon of organisatie deze prijs verdient. Graag benadrukken we het belang van een uitgebreide en onderbouwde voordracht omdat dit het uitgangspunt is voor het bepalen van de genomineerden.

Houd daarnaast rekening met de criteria dat het vrijwilligerswerk verricht dient te worden in de gemeente Tilburg en dat zowel de organisatie als ook de vrijwilliger hier gevestigd c.q. woonachtig dient te zijn. Een deskundige jury zal uit alle inzendingen drie organisaties en drie vrijwilligers nomineren. Deze genomineerden zullen medio mei bekend gemaakt en gepresenteerd worden in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie.

vrijwilligersOm vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en promoten, reiken we dit jaar opnieuw de Jonge Vrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 21 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee overige categorieën bepaalt de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2015 wordt. De winnaars zullen bekend gemaakt worden op de jaarlijkse vrijwilligersbedankTavond (voorheen vrijwilligersfeest) op vrijdag 19 juni 2015. Deze feestelijke avond met een verrassend en veelzijdig programma wordt speciaal georganiseerd voor vrijwilligers uit de gemeente Tilburg als uiting van dank voor hun belangeloze en onmisbare inzet voor de stad en haar inwoners.

Zowel de organisatie van de vrijwilligersbedankTavond als ook de organisatie van de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen ligt in handen van ContourdeTwern. Thebe stelt het prijzengeld beschikbaar en het Brabants Dagblad zorgt voor een grote presentatie van alle genomineerden. Het evenement zelf wordt aangeboden door de Gemeente Tilburg, en financieel mede mogelijk gemaakt door een aantal zeer betrokken partners. Zo hebben inmiddels Rabobank Tilburg e.o., Interpolis, Amarant Groep, Zusters van Liefde Tilburg, Servicecentrum Het Laar, Tiwos en Mundial Productions hun naam aan deze vrijwilligersavond verbonden.

Download via onderstaande link de voordrachtformulieren:

Het formulier met uitgebreide toelichting kunt u tot 13 april 2015 bij voorkeur e-mailen naar: willekevangulik@contourdetwern.nl of sturen naar ContourdeTwern, t.a.v. Willeke van Gulik, Postbus 3078, 5003 DB Tilburg. U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging.

 

 

Mobiele versie afsluiten