Site pictogram Tilburgers.nl

TilburgWebTV – Live opnames CD Alle 015 Goed in Paradox

oude_televisie_logoTilburgWebTVOp zondag 1 maart 2015 organiseerde Stichting Cultuur 013 in Jazzpodium Paradox de middag ‘Alle 015 Goed!’ Ruim twintig artiesten en bands vertolkten live hun composities. Een vervolg op de zeer succesvolle CD’s “Alle 013 Goed” en “Alle 014 Goed”.

Deze middag heeft ook dit jaar een zeer divers en muzikaal programma gebracht. Na de opnamedag kunnen bezoekers van de website van het Brabants Dagblad net als voorgaande jaren de beste nummers kiezen voor de CD. Een nieuw element in dit project is dat een van de acts op deze middag zelf uitgekozen wordt om in september live te spelen bij Festival Turnhout On Stage.

Alles wijst weer op een album van hoog niveau met veel afwisseling. Rock van Everyday Robots; singer-songwriters als Kris van Son, Yassine , Anne van Damme en Robin Haijes; Bekende muzikanten zoals F van der Meer, Mathijs Leeuwis en Roland Verstappen ; Reggae van FiJahBorn; een Franstalig lied van Lizet van Beek en John Nuyten, de nieuwe band van Maaike Hermans; en Checkerboard Souls ( Hind Hakki en Gerton Govers). En natuurlijk een Belgisch element met de groep The Deer Friends.

Mobiele versie afsluiten