Site pictogram Tilburgers.nl

Tilt presenteert een avond met Aafke Romeijn

Ieder jaar verwelkomt literaire organisatie Tilt een Writer in Residence. Een gastschrijver in Tilburg. Iemand met een eigen oog op onze stad. Dit jaar struinde Aafke Romeijn door de stad, vergaapte zich aan leuk- en lelijkheid, en schreef er haar eerst poëziebundel over. Met gedichten, dagboekfragmenten, essays en foto’s. De organisatie van Tilt voegt toe: “Leegstand verscheen in maart, toen corona door het land raasde en samen vieren niet mogelijk was. Daarom doen we het nu alsnog.”

Aafke Romeijn tijdens Bouwstof 4 maart 2020 over haar boek Leegstand  Foto:  John Geerts

Op 12 september 2020 is er in De Nieuwe Vorst een avond met Aafke, op z’n Aafkes. Ze draagt met en zonder muziek voor uit Leegstand en wordt geïnterviewd. En er zijn vrienden van: waaronder dichter Maarten van der Graaff en auteur Jeroen Thijssen, schrijver van het Brabants Boek Present. En natuurlijk kun je ter plekke Leegstand aanschaffen en lezen.

Een avond met Aafke Romeijn
Met muziek, interviews en voordrachten. Over lelijke gebouwen, depressie en Godzilla.

Zaterdag 12 september
De Nieuwe Vorst, Grote Zaal
20.30 – 21.45 uur
Tickets: € 12

Over Tilt 
Tilt vertelt verhalen. Of dat nu op een podium is, in een boek, een podcast of in een graphic novel; alle verhalen beginnen bij de taal.

Schrijvers, performers en dichters brengen via taal hun verhalen tot leven. Tilt tilt ze op door het organiseren van auteursresidenties, literaire programma’s en festivals. www.tilt.nu

Mobiele versie afsluiten