Site pictogram Tilburgers.nl

Top 1000 Aller Tilburgers: bijzondere gasten en liveoptredens

In Tilburg kan het jaar niet meer worden afgesloten zonder de Top 1000 Aller Tilburgers! Alweer voor de zesde keer is de unieke Tilburgse muzieklijst samengesteld door alle Tilburgers die hun Top 3 hebben ingevuld.

Anders dan de Top 2000 van de NPO vertellen we nog niet hoe de lijst eruit ziet!

Op 31 december van 10.00 tot 22.00 uur worden de bovenste 100 van de Top 1000 Aller Tilburgers live uitgezonden vanuit Kims Kroeg, Piusplein 61 en is deze eveneens te beluisteren op digitaal kanaal 780, kabel 87.5 fm en via de ether 107.6 fm of online via omroeptilburg.nl/radio/live.

Elk half uur schuift een bijzondere gast aan tafel voor een terug- en vooruitblik, waaronder Broodpater Gerrit Poels, stadsdichter Martin Beversluis, Hetty Kerkhof namens stichting Ancient Power en Sander Neijnens (TilburgaAns).

Bovendien wordt de presentatie van de bovenste 100 van de Top 1000 Aller Tilburgers afgewisseld met liveoptredens van onder andere Koek & Trommel, Jeroen Kant, Hans d’Olivat, Michael Breukers en Muamer Čivić.

De live radio-uitzending wordt verzorgd door onder andere: Jan van Esch (raadslid en directeur PortAgora), Pieter Bon (Fontys ACI), Gerda de Vries (Feniks), Toine van Corven (journalist) en Rutger van Santen. Maar niet zonder Jeroen Nolte van Radio 503 die de gehele dag de radio-techniek verzorgt en Omroep Tilburg dat zorg draagt voor de radio-uitzending.

Productie en organisatie van de Top 1000 Aller Tilburgers is dit jaar in handen van PortAgora, Centrum voor Europese Samenwerking, met redactionele ondersteuning van Tilburgers.nl.

Mobiele versie afsluiten