maandag 15 april 2024

3 gedachten over “Troubadour Jacques Mees: “Niemand gaat het voor je doen”

  1. Jacques is voor mij een zanger wiens stem en repertoire nooit verveelt. Hij weet te ontroeren. Met zijn ietwat rauwe stem is hij in staat ook zachte en tedere teksten te zingen. Ik wens hem veel succes in Amerika en zou het leuk voor hem vinden wanneer hij Bob ooit eens in levende lijve zou ontmoeten, face-to-face, bob-to-bob. Misschien is dat te realiseren bij BD’s concert in Nederland.

  2. Wat een Timing voor dit geweldige interview Troubadour Jacques Mees en dat op de dag dat een van je favoriete songwriter stierf.

    De invloedrijke Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist Lou Reed is zondagochtend op 71-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het gezaghebbende Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone gemeld. Volgens Reed’s literair agent Andrew Wylie is zijn dood het gevolg van een levertransplantatie eerder dit jaar.

    Veel succes met je USA tour en laat die droom maar in vervulling gaan.

  3. Muziek is inderdaad voedsel voor het hart. Mooi liedje en goed gespeeld. Ik zelf speel sinds een jaar gitaar. Zelf geleerd en ik kan hem niet meer missen, mijn trouwe gitaar waar ik soms troost maar ook mijn vreugde in vind. Ga zo door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *