maandag 17 juni 2024

4 gedachten over “Uitslag enquête over Wijkevoort: 14% van respondenten kreeg info van gemeente

 1. Cor Boogaarts . maandag 7 december.

  In de enquete die Frans van Aerle gehouden heeft is heel mooi MITS DIE ONDER DE JUISTE TITEL WAS GEHOUDEN. Dat is niet het geval !
  Immers: “Beleidsnota toekomstige werklocaties”. Welke burger (behalve ingewijden in ambtelijke taal) konden vermoeden dat het hier om o.a. Wijkevoort ging?
  En de consequenties hiervan( voor het houden van een referendum bijv.) indien men niet reageerde.
  Dergelijke verhullende en ‘heimelijk’ taalgebruik hoort niet bij een transparante en democratische maatschappij die de onze (gemeentelijke) pretendeert te zijn.
  Bovendien werd het plan binnen de raad er NIPT door gedrukt “als horende binnen de coalitie-afspraken’.
  En tóch luisteren B. en W. niet naar de bevolking die zij behoren te dienen !
  DIEP TRIEST .

 2. Dank voor het onderzoek, Lokaal Tilburg, en voor de aanvulling, Marjolein. Dus als de reacties van de 50 huishoudens in het buitengebied die wel geïnformeerd waren buiten beschouwing worden gelaten, is de conclusie dat geen burger in Tilburg (dus: 0 %) in 2018 op de hoogte was van de XXL Wijkevoortplannen? Als dat zo is met de hele Coalitie, met de burgemeester voorop. zich heel erg gaan zitten schamen.

 3. We gaan toch niet dat stuk natuur volbouwen om ’n stel oostblokkers aan het werk te houden ?
  Waar dan vervolgens ook weer huisvesting voor moet moet komen, dat niemand wil, stop nou eens met die dozen bouwen ,er staan er al zat.

 4. Lokaal Tilburg,
  dank voor dit onderzoek.
  Nog een aanvulling op de conclusies: deze enquête is actief uitgezet in het buitengebied onder de 50 huishoudens die wel geïnformeerd waren in 2017 en begin 2018. Je ziet dat in de cijfers terug.
  De genoemde 14% die info van de gemeente hebben ontvangen wonen allen in het buitengebied. Daarbuiten is niemand geïnformeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oudere artikelen in dit thema