Site pictogram Tilburgers.nl

Uniek portret van Theo Weterings in Tilburg

 Gastbijdrage van Ferry Floor, een jonge ambitieuze videomaker, die eveneens droomt van een toekomst als burgemeester.

Het YouTube-kanaal “De Burgemeester” heeft  een nieuwe en boeiende aflevering, waarin Theo Weterings, de huidige burgemeester van Tilburg, centraal staat. In deze video deelt de burgemeester zijn persoonlijke reis, geworteld in de stad waar hij is geboren en opgegroeid.

Theo Weterings, die altijd al de stille droom koesterde om burgemeester van zijn eigen gemeente te worden, neemt de kijkers mee op een unieke reis door zijn professionele en persoonlijke leven. Voorafgaand aan zijn huidige ambt in Tilburg, diende Burgemeester Weterings eerder als burgemeester in Beverwijk en Haarlemmermeer.

In deze aflevering van “De Burgemeester” werpt Theo een nieuw licht op zijn dagelijkse taken en deelt hij de motivatie achter zijn toewijding aan het burgemeesterschap. De kijkers krijgen een exclusief inzicht in wie Theo is en waarom hij deze verantwoordelijke functie uitoefent.

De video is onderdeel van de reeks “De Burgemeester” op het YouTube-kanaal, waar burgemeesters de kans krijgen om hun gemeente met trots te presenteren aan zowel de lokale gemeenschap als daarbuiten. Het initiatief is afkomstig van Ferry Floor (22), een jonge ambitieuze maker, die eveneens droomt van een toekomst als burgemeester.

De onthullende aflevering met Theo Weterings is te bekijken op het YouTube-kanaal “De Burgemeester.” Mis deze unieke kijk achter de schermen van het burgemeesterschap niet!

Mobiele versie afsluiten