Site pictogram Tilburgers.nl

V-Day hét netwerkevenement voor vrijwilligerswerk

MFA De Poorten Foto: John Geerts

Op dinsdag 28 maart 2017 wordt er weer een V-Day georganiseerd. Dit keer vindt het netwerkcafé plaats bij MFA de Poorten aan de Hasseltstraat 194 in Tilburg en staat in het teken van ‘preventie & veiligheid’.

V-Day is hét netwerkevenement voor vrijwilligerswerk in de gemeente Tilburg. Ieder netwerkcafé is weer anders. Soms wordt er gebrainstormd zonder agenda, andere keren is er een georganiseerd inspiratie- of kenniscafé met zinvolle thema’s. Hoofddoel is netwerken en kennis delen. V-Day wordt georganiseerd door het Stedelijk Steunpunt Vrijwilligerswerk.

Veel organisaties hebben kennis in huis over het werken met vrijwilligers. Daar kunnen anderen hun voordeel mee doen. V-Day verbindt organisaties en laat iedereen profiteren van de opgedane kennis en ervaring.

Het is belangrijk dat vrijwilligers in een veilige omgeving hun werk kunnen doen en echt iets voor de club of de organisatie kunnen betekenen. Maar hoe zorg je voor goed werkgeverschap? En hoe houd je vrijwilligers met verkeerde bedoelingen buiten?

De avond op dinsdag 28 maart 2017 staat daarom in het teken van ‘preventie & veiligheid’. Mensen met verstand van zaken gaan in op onderwerpen als:

 

 

Meer weten over de aankomende V-Day? Kijk op de website van VrijwilligersTilburg.nl of neem contact op met Rob Beckers, tel. 013 583 99 99, e-mail robbeckers@contourdetwern.nl

Mobiele versie afsluiten