Site pictogram Tilburgers.nl

Vegetarisch eetinitiatief ‘Ons Diner’ van start

Streekproducten

Op 8 februari 2011 kunnen geïnteresseerden weer aanschuiven bij het vegetarisch eetinitiatief van Transition Towns ‘Ons Diner’. De naam ‘Ons Diner’ en de toevoeging “vegetarisch eetinitiatief” geeft aan dat de nadruk op het eten ligt. De ambitie van de vrijwillige koks om een weergaloze, vegetarische maaltijd op tafel te zetten toont de betrokkenheid met  Transition Towns Tilburg. Het eetinitiatief wordt gehouden bij ‘De Verdieping’ aan de St. Annastraat 20 in Tilburg.

Godelieve Engbersen van Transition Towns Tilburg zegt hierover: “Door minder vlees te eten kun je bijdragen aan een betere verdeling van voedsel in de wereld en minder CO2 uitstoot. Ook zien we grote voordelen door ons meer te gaan richten op locale producten. Daarmee krijg je betere kwaliteit en versterk je de locale economie.” Irma Lamers: ” In de praktijk is dat nog een hele kluif. We zien onszelf graag als jonge onderzoekers en vinden het leuk als je met ons meedoet.”
Reserveren is erg gewenst opdat er dan rekening kan worden gehouden met de hoeveelheden. Dat kan via e-mail: transitiontown.tilburg@gmail.com of via telefoonnummer (evt. antwoordapparaat): 013-5443204. Wie toch op het laatste moment wil aanschuiven, kan dat eveneens via dit telefoonnummer overleggen.

De nieuwe data voor het eetinitiatief zijn op 8 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni, 12 juli.
Vanaf 18.00 uur is de deur open en om half 7 begint de maaltijd.

Mobiele versie afsluiten