Site pictogram Tilburgers.nl

‘Vergeet me niet’ Thema-avond over dementie in Het Laar

Het acteursechtpaar Jan Rauh en Helma Giebels

Op woensdag 7 november 2018 organiseert verzorgingsorganisatie Het Laar een thema-avond over dementie. Centraal staat een theatervoorstelling die uit het leven gegrepen is.

Het acteursechtpaar Jan Rauh en Helma Giebels spelen het stuk ‘Ons kan niks gebeuren’.  De voorstelling gaat over wat dementie teweeg kan brengen.

Het verhaal in het kort: Paul en Janine worden geconfronteerd met een ongewenste diagnose: dementie. Janine wordt patiënt en Paul belandt in de rol van mantelzorger. Een onomkeerbaar proces begint.

De organisatie van Het Laar vult aan: “Met angst, boosheid en om het draagbaar te maken de nodige humor spelen Jan Rauh en Helma Giebels de wendingen in het leven van Paul en Janine, tot het verval compleet is.”

“Ondanks het serieuze onderwerp beloven de spelers ook nog een lach. Na de voorstelling wordt met de aanwezigen nagepraat.”

Aanvang van de avond is om 19.00 uur en  het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur.  De toegang is gratis.  Het Laar is te bereiken aan de Generaal Winkelmanstraat 175, 5025XG te  Tilburg.

 

Mobiele versie afsluiten