Spring naar inhoud

Verkiezing vrijwilligers van start

De organisatie 'VrijwilligersTilburg' van ContourdeTwern is weer op zoek naar de 'gouden vrijwilliger'. Een vrijwilliger uit Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout of Biezenmortel die van onschatbare waarde is voor de samenleving.Of een groep vrijwilligers, dat kan ook.

VrijwilligersTilburg, Interpolis en Rabobank Tilburg nodigen iedereen van harte uit om deze topper(s) voor te dragen voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg. Op de website www.vrijwilligerstilburg.nl zijn formulieren te downloaden die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Aanmeldingen zijn welkom tot en met 27 september 2021. Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury drie vrijwilligers en drie organisaties. Deze genomineerden worden zaterdag 16 oktober 2021 bekendgemaakt. Vanaf dat moment zijn de stembussen geopend en kunnen alle inwoners uit de gemeente Tilburg eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Vrijdagavond 12 november weten we wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van 2021 in de wacht hebben gesleept. Op welke manier de prijzen worden uitgereikt, is op dit moment nog niet bekend.

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten, reikt de Vrijwilligers Tilburg op 12 november 2021 ook de jaarlijkse Jongerenvrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee andere categorieën bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2021 wordt.

Kijk op de website www.vrijwilligerstilburg.nl voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *