Site pictogram Tilburgers.nl

Vier artiesten bij Walking Milieucafé in het Spoorpark

Deze week, op donderdag 2 juli 2020, organiseert het Milieucafé drie excursies in het Spoorpark. Eén over natuur in het Spoorpark (door Rob Vereijken), een over het ingenieuze watersysteem (Lucy Bathgate) en een derde over zwerfvuil (Henk Dillingh, afvaldeskundige Rijkswaterstaat). We kunnen nu hieraan toevoegen dat ook vier artiesten hun medewerking hebben toegezegd: zangeres Sanne Rambags, en de cabaretiers Frank van Pamelen, Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

Het gaat om bescheiden  bijdragen in de marge van de excursies. Aanmelden is wel noodzakelijk en dat kan via deze link.

Sanne Rambags Foto: Anton Kwantes

Voor de regelmatige bezoekers van het Milieucafé zijn deze Tilburgse namen geen onbekenden. Voor de nieuwelingen hierbij een korte introductie.

Sanne Rambags maakte als jonge zangeres (internationaal) naam met de trio’s Under the Surface en Mudita. Met Mudita won zij een Edison. Onlangs verscheen haar eerste soloalbum Sonna. Bijzondere muziek kortom van een groot talent.

Frank van Pamelen is bekend als veelzijdig kleinkunstenaar: amusant cabaretier, scherpzinnig (stads)dichter, niet onverdienstelijk zanger, en schrijver van goedlopende boeken en columns.

Jeroen de Leijer en Frans van der Meer verzorgen al jaren de afsluiting van het Milieucafé. Ze doen dat via het Environmental Lounge Cafe en dat is al jaren een begrip. Hun poppen zijn inmiddels bekende Tilburgers geworden. Frans kan ook prima zingen en was Nachtburgemeester van Tilburg. Jeroen staat verder bekend als veelzijdig kleinkunstenaar, striptekenaar en producent van kindertelevisie. Hij won de Ad Vinkenprijs 2013, Frans van der Meer viel dezelfde eer te beurt in 2017.

Programma

19:00 uur Ontvangst bij het T-Huis
19:30 uur Eerste ronde excursies
20:15 uur Terug bij het T-Huis
20:45 uur Tweede ronde excursies
21:30 uur Afsluitend drankje

Mobiele versie afsluiten