Site pictogram Tilburgers.nl

Vier gratis zomeravondconcerten bij FoxFarm

Minnesota is de groep die op 7 juni het spits afbijt van de concertenreeks  Foto: Hans Kusters

In samenwerking met muziekcentrum Rewind en Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm gaat Heyhoef-Backstage in juni 2019 vier zomeravondconcerten organiseren op het binnenterrein van FoxFarm. Het zullen vier gratis toegankelijke concertavonden worden op vrijdagavond 7, 14, 21 en 28 juni van 20.00 – 22.00 uur met muziekacts die qua programmering goed passen bij wat er maandelijks bij Heyhoef-Backstage te zien en te beluisteren is.

De start van de zomeravondconcerten is op vrijdagavond 7 juni 2019 met een spiksplinternieuwe ‘Thin Lizzy Tribute formatie’ die zichzelf tot ‘Minnesota’heeft omgedoopt. 14 juni 2019 zal de ‘Dave Warmerdam Band’ optreden, die dit jaar mee doet aan de nationale Blues Challenge en een plaatsje gekregen hebben op het gerenommeerde Bluesfestival in Culemborg. Vrijdag 21 juni een uniek optreden van ‘John Hayes’ Doubleblood’, een onvervalst powertrio o.l.v. Mothers Finest zanger/gitarist John Hayes. Een primeur voor Tilburg. 28 juni staat ‘Almost Cocker’ op het programma, een 12 koppige band die het bekende repertoire van Joe Cocker op een formidabele wijze weet te vertolken.

De concerten vinden plaats op een groot podium op de binnenplaats bij FoxFarm. Het terrein aan de Zuilichemstraat 2 (Reeshof, Koolhoven-Buiten), 5036ZA Tilburg. Het terrein is toegankelijk vanaf 19.30 uur en de concerten starten om 20.00 uur.

Parkeergelegenheid  komt achter het Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm (waar Rewind in gehuisvest is) en is bereikbaar via een speciale ingang aan de Reeshofweg 55 (volg de bewegwijzering).Buslijn 3 en 4 stoppen voor de deur, het NS-station is op loopafstand.

 

Mobiele versie afsluiten