maandag 15 april 2024

2 gedachten over “Visieloos

  1. Dat krijg je als het hoofdmoot van de steeds commerciële geworden Mundial B.V. zich bezig gaat houden met vastgoedbeheer, investeren in eigen horeca en meer van dit soort grensverleggende idealen van het management.

    Volgens Jan Drissen een van de managers van Mundial B.V. legt uit hoe de vork in de steel zit. Oorspronkelijk kreeg Mundial Productions – dat geheel los staat van het bekende Mundial Festival – de opdracht om het beheer en de exploitatie op zich te nemen van de gebouwen in de Spoorzone, met als doel het tijdelijk gebruik, totdat deze in ontwikkeling worden genomen door de gemeente. Maar omdat dit een taak is die in wezen niet past in Mundial Productions, is hiervoor een aparte organisatie opgericht: Smederij Spoorzone BV.

    Op deze manier is bijvoorbeeld ook gebouw 88 geëxploiteerd. Maar nu de gemeenteraad in januari 2016 heeft besloten om dit gebouw te renoveren, is de rol van Smederij Spoorzone BV uitgespeeld en zijn de meeste tijdelijke huurders vertrokken.

  2. Voor de gewone Tilburger zal het bedrag van 150.000 verspillend in de oren klinken , wat krijgen ze er voor terug NIKS want ze moeten aan de poort nog een flink in de buidel tasten ,Het houd een keer op , toen het begon was het gratis , en er kwamen mensen uit de derde wereld , maar als ik nu door de Heuvelstraat loop zie ik die al bij bosjes voorbij komen , alle klederdrachten gaan voorbij , artiesten staan op de hoeken , nee het is net als bij het tropen museum , dat wilden ze ook opheffen aan te weinig bezoekers , op een moment heb je het gezien .is mundial nog wel voor de gewone man ,die er een kijkje wil nemen , via de media haal je de hele wereld op je scherm binnen en is gratis ,derde wereld kunsten ,in een stad waar voedselbanken zijn , dan denk ik hier klopt iets niet 150.000 is heel veel geld .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oudere artikelen in dit thema