maandag 22 juli 2024

16 gedachten over “Vrije keus zoals vrije keus hoort te zijn: De Top 1000 Aller Tilburgers!

 1. Zeg Hijo,

  Wat mij opvalt is dat je vooral op jezelf reageert, komt mij over als MPS. (succes met google)

  Verder vind ik je aantijging van diefstal wel erg ver gaan en ben ik van mening dat je nu 2 dingen kan doen:
  Of aangifte doen bij de Politie of heel nederig je excuses maken voor deze (al dan niet valse) beschuldigingen.

  Mij rest nog 1 ding te zeggen: Succes met je karakter(s)!

 2. Tegen degene die zonodig in moest breken op mijn pc en bestanden verwijderde wil ik nog even zeggen dat dat gedrag is wat ik niet tolereer! Als het nog een keer gebeurd ga ik aangifte doen bij de politie en dan wordt deze keer ook vermeld. Als mensen kwaad zijn dan mogen ze dat gewoon zeggen en hoeven ze zich niet te verlagen tot criminelen activeiten.

 3. Opmerkelijk detail: Na mijn reactie op deze site is mijn computer gehackt en zijn er bestanden weggehaald. Is dat gewoonte hier? Mensen voelen zich zo wel welkom 😉 Zo defensief worden mensen dus, dat ze zich verlagen tot criminelen activiteiten als je kritiek op ze hebt! Het is wat! Het zegt veel over de onvolwassenheid van de dader! I hope you liked reading what you stole!

 4. Maar gelukkig zijn er ook lieve positieve mensen in dit land die niet de behoefte voelen andere te vertrappen maar ze eerder oprapen als ze gebroken zijn. Thank God for all the angels in this world. They are the army against all the evil people that only enjoy destroying others!

 5. Martine, fijn dat jij blij met hem bent! En kijken in de spiegel doe ik zeker dagelijks. Iedereen mag een mening hebben alleen merk ik dat als je in dit land terechte kritiek hebt, niemand het wil horen en iedereen defensief wordt. Het is niet anders 😉

 6. Ik wou even kwijt dat Miel zeker geen last is voor zijn omgeving.Eerder is het een gemis als je hem niet kent!Zo dat is er ook weer uit,erg makkelijk om gelijk met je mening klaar te staan!Kijk zelf ook eens in die speigel zou ik zo zeggen 😉

 7. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ik het zuurgehalte op deze site erg hoog vind. Een tip voor alle ongelukkige zuurpruimen hier, denk eens na hoe je iets aardigs/goeds voor een ander kunt doen. Daar word je zelf namelijk ook vrolijk van. En tel je zegeningen, want die hebben alle mensen in dit land meer dan velen elders op deze planeet. Volwassenen die zich blijven gedragen als kleine kleuters met driftbuien omdat ze hun zin niet krijgen daar heb ik geen respect voor. Hou op met zeiken/zeuren en ga iets positiefs doen. GROW UP! Ciao!

 8. Sam iedereen heeft zo zijn eigen visie op de werkelijkheid afhankelijk van door wat voor ‘gekleurde’ bril hij kijkt. En dat is OKE!

 9. Niet allemaal hoor. Ik neig meer naar de antisociale persoonlijkheidsstoornis. Miel is in psychiatrisch opzicht ‘slechts’ een lichtgewicht.
  Kent u dat gezegde? Iets met een plank en dan slaan maar niet helemaal raak? Doe er uw voordeel mee en tracht de juiste onderliggende gedachte te vinden als je toch zo nodig zoeken wil. Dan kom je vast op andere gedachten. Zo niet, dan betreft hetgeen u de schrijver verwijt enkel en alleen de persoon die u in de spiegel ziet. Moeilijk hè, zelfreflectie? Zoek dát maar op!

 10. Echter NPS is een serieus probleem en mensen met NPS zijn een last voor hun omgeving. Ik houd ze ver bij me vandaag in ieder geval 😉 Ik wil er niets mee te maken hebben! Maar ieder zijn ding natuurlijk.

 11. Een volkomen terechte reactie! Wij schrijvers lijden allemaal aan NPS en doen daar dagelijks ons voordeel mee.

 12. De teksten van je liedjes zijn erg bitter en boos. Volgens mij ben je geen gelukkig persoon… Liefde kun je niet eisen of afdwingen of manipuleren. Liefde is geven en niet nemen of eisen en vervolgens boos worden als er niet aan je eisen wordt voldaan. In tijden van nood leer je wie er echt om je geeft en wie niet. Liefde is geven en niet eisen. Wat geef jij behalve gemopper en sarcasme? Ben je wel eens aardig tegen mensen? Zeg je wel eens iets liefs? Heb je inlevingsvermogen? Heb je compassie? Verbeter de wereld begin bij jezelf. Denk eens na hoe jij de wereld VROLIJKER kunt maken in plaats van te katten naar mensen en ze te vertrappen. Met negativiteit los je niets op en maak je het leven alleen maar zuurder dan het al is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *