Site pictogram Tilburgers.nl

Vrijwilligersprijzen 2014 voor Rimou Chakur, Renee Klaassen en TOG

vrijwilligersprijs 2014Rimou Chakur is gekozen tot vrijwilliger van het jaar 2014. Het Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties (TOG) werd vrijwilligersorganisatie van het jaar.

De prijs voor de ‘jonge vrijwilliger van jaar’ ging naar Renee Klaassen. De prijzen werden uitgereikt tijdens het vrijwilligersfeest op 26 juni in de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Spoorzone. Rimou Chakur kreeg de onderscheiding onder meer voor haar inzet voor basisschool Yore, het kinderkookcafé en de vrouwenclub. TOG is een organisatie die de belangen van mensen met een handicap en/of chronische ziekte behartigt. Renee Klaassen zet zich onder meer in voor Jong Nederland Loven-Besterd. Daar begeleidt ze wekelijks mensen met een beperking.

Tilburgers konden online stemmen op de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar. Mevrouw Rimou Chakur, Bert Oerlemans, Herman Fitters, het Sint-Nicolaas Comité, Stichting Social Energy en het Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties (TOG) waren de genomineerden voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2014. Er werden ruim 1500 stemmen uitgebracht. De publieksstemmen bepalen voor 2/3 deel de winnaars, een vakjury verdeelt daarnaast nog 1/3 deel. De vakjury bestond uit Marie-Thérèse Brinkmann, Harry Nefs en Jan Drissen. De ‘jonge vrijwilliger van het jaar’ werd gekozen door een jury onder leiding van Gon Mevis.

Mobiele versie afsluiten