Site pictogram Tilburgers.nl

Warande by Night nu voor de vijfde keer

Warande by night in 2017. Foto: Ine van der Voort

Warande by Night, onderdeel van de Warandeloop, is toe aan alweer haar vijfde editie. Het begon ooit als een kleine avondloop in de Oude Warande. Nu is Warande by Night anno 2018 uitgegroeid tot een avondvullende fun run.

Vorig jaar telde de loop bijna 1.000 deelnemers De organisatie pakt nu groots uit voor de vijfde verjaardag, op vrijdagavond 23 november 2018 bij Beekse Bergen.

Warande by Night kent dit jaar een nieuw thema: piraten. Dat thema is vertaald naar de openingsshow en naar het entertainment onderweg, in de vorm van ‘pitstops’.

Tijs van Erve, coördinator Warande by Night legt uit:  “Samen met Imagination Lab hebben we maar liefst negen bijzondere pitstops onderweg weten te creëren.”  Gevraagd naar deze pitstops, zegt Tijs: “Dat blijft een verrassing voor de deelnemers, maar met namen als Pirates got talent, Mermaid on tour en Sea battle kunnen zij hier alvast over fantaseren. Zeker is dat de deelnemers hun ogen uit zullen kijken en sommige elementen hebben juist een interactief karakter.”

Deelname aan Warande by Night kost 25 euro en je krijgt hiervoor onder meer een exclusief running shirt. Wanneer je nu inschrijft krijg je nog een korting van 5 euro waardoor je uiteindelijk 20 euro betaalt. Meer informatie vind je op www.warandebynight.nl

Warande by Night is het eerste onderdeel van de Vidiled Warandeloop Tilburg op 23, 24 en 25 november bij Beekse Bergen. Verspreid over het weekend vinden vele onderdelen plaats voor deelnemers van jong tot oud en van prof tot recreant. Op zondagochtend is er ook nog de spectaculaire Safari Run. Informatie over de Warandeloop Tilburg vind je op www.warandeloop.nl.

Mobiele versie afsluiten