Site pictogram Tilburgers.nl

Wat vinden Tilburgers van burgerparticipatie?

De Sociale Raad Tilburg wil graag weten hoe Tilburgers meedoen en meedenken over hun eigen stad. Wat doe jij in je eigen straat of buurt? Waarom wil je meedoen of meedenken? Of waarom doe je dat juist niet?

Hiervoor heeft de Sociale Raad een vragenlijst opgesteld. Met de antwoorden op deze vragen gaat de Sociale Raad een advies over burgerparticipatie schrijven voor de gemeente Tilburg, maar ook voor iedereen die te maken heeft met burgerparticipatie.

De vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Alle antwoorden zijn goed. De vragenlijst is anoniem, dus niemand komt te weten welke antwoorden zijn gegeven door wie. De vragenlijst is in te vullen tot en met 24 maart 2019, en te vinden via deze link.

Lezing door Alex Brenninkmeijer

Op vrijdag 5 april komt voormalig Ombudsman Alex Brenninkmeijer een lezing geven over burgerparticipatie in LOFT, Ringbaan Oost 8-17 in Tilburg. De bijeenkomst duurt van 14:00 tot 17:30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar mail@socialeraadtilburg.nl

Mobiele versie afsluiten