Site pictogram Tilburgers.nl

Week van de Dialoog zoekt deelnemers

De Week van de Dialoog in Tilburg, Oisterwijk en Loon op Zand wordt dit jaar gehouden van 2 tot en met 9 november 2012 en het thema is ‘Lef’.

In de week van de dialoog gaan honderden mensen met elkaar in gesprek, veelal mensen die elkaar nog niet kennen en op vaak bijzondere locaties waar zij nog niet eerder zijn geweest. De dialoog aan een dialoogtafel bestaat uit vier stappen: kennismaken, ervaringen delen rond het thema, dromen en doen. Deze methodiek zorgt voor een bijzonder gesprek waarbij open aan elkaar vertellen en naar elkaar luisteren voorop staat.

De dialogen worden op verschillende tijden op de verschillende dagen in deze week georganiseerd. Op de website www.tilburgindialoog.nl staan de verschillende locaties en het tijdstip waarop daar een tafel wordt georganiseerd vermeld.
Iedereen die wil meedoen kan zich via de website aanmelden en meedoen kan op drie verschillende manieren: een tafel organiseren, een gesprek leiden en deelnemen aan een gesprek. Tafelorganisatoren stellen een ruimte ter beschikking en zorgen voor een hapje en een drankje. Gespreksleiders krijgen een kosteloze training in de dialoogmethodiek en leiden het gesprek. Deelnemers zijn van harte welkom om aan te schuiven aan één van de dialoogtafels. Deelname is gratis.

De opening van de Week van de Dialoog is op vrijdag 2 november van 10.00 – 12.00 uur in het Oude Raadhuis aan de Lind in Oisterwijk. De feestelijke afsluiting zal worden gehouden op vrijdag 9 november van 20.00 uur – 23.00 uur in MFA de Poorten aan de Hasseltstraat 194 in Tilburg.

Tilburg in Dialoog is te volgen via Twitter: @013indialoog met als hashtags #LEF #ikdoemee #dialoog. Via Facebook: Tilburg in dialoog en via LinkedIn: Dag van de Dialoog Tilburg, Oisterwijk en Loon op Zand. Vragen stellen kan via email: Ikdoemee@tilburgindialoog.nl

Mobiele versie afsluiten